24 Kasım 2014 Pazartesi

Öğretmenler Günü

Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi inşallah yetiştirdiğimiz nesiller ülkemize ve milletimize bağlı; ülkemizi, milletimizi ve bizi biz yapan değerlerimizi koruyan ve yücelten; ülkemiz ve milletimiz için çalışan ve üreten nesiller olurlar. Öğretmenler günümüzü kutlayan değerli öğrencilerim ve velilerime çok çok teşekkür ederim. :)

 Birinci dersimizin yarında Öğretmenler Günü sebebiyle yapılan törene katıldık. Kalan zamanımızda hızlı bir şekilde ödev kontrolü yaptım. Birkaç kelime ve cümle okutarak birinci dersimizi bitirdim.

İkinci dersimizde "r" sesini hatırlamak amacıyla morpakampüsten konumuzu tekrar ettik. Etkinliklerini yaptık. Okuma yazma kitabımızdaki "r" sesiyle ilgili olan 2 sayfayı bitirdik.

Üçüncü dersimizde "R" sesinin yazılışını öğrendik. Bunun için öğrencilere dağıttığım çalışma kağıtlarını kullandım. Öğrencilerim çalışma kağıtlarını yaparken tek tek herbiriyle hece ve kelime oluşturma çalışması yaptım.

Hafta sonu sınıfım için hazırladığım mevsim şeridimizi sınıf duvarımıza yapıştırdık. Öğrencilerim çok sevdi. Mevsim şeridi hakkında bayağı konuştuk. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder