9 Şubat 2015 Pazartesi

2. Dönem Başlar

2014 - 2015 eğitim - öğretim yılının 2. dönemi bugün başladı. 15 günlük tatil biraz dinlenme ve eğlence ile biraz 1. dönemi tekrar etme adına çalışmalar ve ödevler ile geçti. :) 2. dönemin tüm öğrencilerimize ve velilerimize, öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah başarılı bir dönem geçiririz. ;)

İlk dersimize öğrencilerimle sohbet ederek başladık. 15 tatilde neler yaptıklarını soru-cevap şeklinde anlattılar. Tatil ödevlerini topladım. Bilinmesi gereken temel bilgileri tekrar ettik.

İkinci ve üçüncü dersimizde dikte ve okuma çalışması yaptık. "Okumak" isimli şiiri güzel yazı defterimize yazdık. Sesli ve sessiz okuma çalışmaları yaptık. Kelimeleri hecelerine doğru bir şekilde ayırarak okuma yaptık.

Dördüncü dersimizde toplama işlemleri yaptık. Matematik defterimize yan yana toplama işlemleri yazdık. Abaküs ve parmaklarımızı kullanarak işlemleri yaptık. Kalan zamanımızda öğrendiğimiz şarkıları gitar eşliğinde tekrar ettik.

Öğleden sonraki iki dersimizde "palyaço" etkinliği yaptık. Çalışmasını tamamlayan öğrencilerimizin palyaçolarını panomuzda sergiledik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder