19 Ocak 2017 Perşembe

Tekrar Çalışmaları

İlk iki dersimiz İngilizce idi.

Üçüncü dersimizde kısa bir rehberlik çalışmasından sonra ev çalışması olarak verdiğim etkinliklerin kontrol çalışmasını yaptık. Ayırt edici sorular üzerinde durduk. Gerekli gördüğümüz konuların tekrarını yaptık.

Dördüncü dersimizde maddeyi tanıyalım ve hareket - kuvvet üniteleri ile ilgili genel tekrar niteliğinde değerlendirme testi çözme çalışması yaptık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe yaptık. Türkçeden Yol Ayrımı metninin metin inceleme sorularıyla ilgili çalışma yaptık. Defterimize üç tane soru yazıp öğrencilerimden düşünceleri yazmalarını istedim. Gerekli değerlendirme çalışmasını yaptık.

Son dersimizde görsel etkinlik yaptık. Dün çalışmaya başladığımız manzara resmini tamamlayan öğrencilerimiz oldu. Öğrencilerimize boyama ve çizim konularında bireysel olarak yardım etmeye çalıştım. Önceki çalışmalarımıza göre öğrencilerimizin bu konudaki durumları daha iyi. Özellikle kuru boya ve pastel boya ile boyama çalışması yaparken rastgele ve kağıda bastırarak çizgiler halinde boyama yapmamaya başladılar. Boyama çalışmasını yaparken yuvarlaklar halinde ve yumuşak el hareketleri ile renkerli birbiriyle kaynaştırarak boyamayı kavramaya başladılar. Manzara resmi çalışmasına sürekli devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder