24 Şubat 2017 Cuma

Palyaço Etkinliği

İlk dersimize ev çalışmalarının kontrolü ile başladık. Çalışmalardaki sorular üzerinden hızlıca tekrar çalışması yaptık. Kalan zamanımızda ve ikinci dersimizde hayat bilgisinden haklara saygı konusunu çalıştık. Kitabımızdaki yöenergelere uygun olarak konuyu soru cevaplar ile çalıştık. Özgürlük, haklar, saygı ve hoşgörü kavramları üzerinde durduk. Defterimize konuyla ilgili görsel etkinlik yaptık ve not tuttuk.

Üçüncü dersimizde fen bilimleri kitabındaki ses konusunu tekrar ettik. Bilgilerdeki önemli kavramları belirledik. Soru cevaplar yaptık. Ses ve ses şiddeti ile ilgili etkinlikleri tamamladık.

Dördüncü dersimizde Türkçe yaptık. Dinleme metnini çalıştık. Meslek konusuyla ilgili hayat bilgisinden çalışma yapmıştık. Dinleme ve okuma çalışmasından sonra çalışma kitabındaki etkinlikleri yaptık. Daha sonra defterimize meslekler konusu ile ilgili dört tane soru yazdık. Öğrencilerimde bu sorular hakkındaki düşüncelerini yazmalarını istedim. Çalışmasını bitiren öğrencilerimiz görsel etkinlik dersinde başladığımız palyaço etkinliğine devam ettiler.

Türkçeden soruların yanıtları ve bireysel kontrol çalışmasına beşinci dersimizde devam ettik.

Öğleden sonraki dersimizde görsel etkinliği öğrencilerimiz tamamlamaya başladılar. Taamlayan öğrencilerimizin etkinliklerini pazanomuzda sergiledik. Uzun bir etkinlikti bazı öğrencilerimiz çalışmalarını evde tamamlayacaklar.
Yarın bir aksilik olmazsa tekvando çalışması başlayacaktır. Havanın ısınmasıyla birlikte önümüzdeki hafta spor eğitimine başlayacağız. Öğrencilerimizi bu konuda bilgilendirdim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder