10 Şubat 2017 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışmalarının kontrolü ile başladık. Besle Kargayı Oysun Gözünü atasözü ile ilgili hikayeyi okuyup metin inceleme çalışmasını yaptık. Geometri tekrar çalışmasının kontrolünü yaptık. Hayat bilgisinden okul heyecanım testinin çözümünü yaptık.

İkinci ve üçüncü dersimizde hayat bilgisinden planlı olalım konusunu çalıştık. Haftalık ve günlük plan ile ilgili öğrencilerimin ne anladığını sorarak beyin fırtınası ile derse giriş yaptık. Haftalık planda hangi etkinliklerin olması gerektiğini, günlük planda hangi etkinliklere yer vermemizin doğru olduğunu, aralarındaki farkı konuştuk. Kitabımızdaki soruların yanıtlarını konuştuk. Metni okuyup metin ile ilgili soruları yanıtladık. Çalışma kitabındaki etkinliği yaptık. Defterimize konuyla ilgili not tuttuk.

Dördüncü dersimizde fen bilimleri defterimizden maddeyi tanıyalım ünitesinin tekrarını yaptık. Çalışma kağıtlarından etkinlikler yaparak üniteyi hatırlamaya çalıştık. Ses kavramını giriş yapacaktık fakat elektrik sıkıntısı olduğu için önümüzdeki hafta ses konusuna başlayacağız.

Beşinci dersimizde matematik kitabından çalıştığımız konuların tekrar etkinliklerini yaptık. Önümüzdeki hafta için bölme işlemine başlayacağız.

Son dersimizde takip ettiğimiz animasyon filmin bir kısmını izledik. Önümüzdeki hafta içi bu filmi de bitireceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder