28 Şubat 2017 Salı

Tablo Ve Grafik

İlk dersimize ev çalışması olarak verdiğim deyimler çalışmasının kontrolü ile başladık. Konuyu kısaca tekrar ettik ve etkinlikleri beraber yaptık. Matematik çalışmasını bireysel olarak kontrol ettik.

İkinci dersimizde hayat bilgisinden bir hayali gerçekleştirmek için yapılması gerekenler kazanımıyla ilgili konuyu çalıştık. Kitabımızdaki konuyla ilgili yönergelere uygun olarak soru cevaplar yaptık. Kitaptaki hikayeyi okuyuo okuduğunu anlama sorularını yanıtladık. Ders defterine konuyla ilgili kısaca not tuttuk.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde tablo ve grafik konusuna çalıştık. Konuyu geçen sene detaylı olarak çalışmıştık. Ev çalışmalarında zaman zaman tekrar çalışmaları da yapmıştık. Örnek bir soru üzerinden çetele ve sıklık tablosu oluşturduk. Çetele ve sıklık tablosuna göre grafik oluşturduk. Tablo ve grafik yorumlama ile ilgili dikkat edilmesi gerekenleri kavramaya çalıştık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçeden Ece'nin Sevinci metnine başladık. Canlılar dünyası ile ilgili soru cevaplar yaptık. Bitkiler ile ilgili soru cevaplar yaptık.Sağlığın önemi ile ilgili soru cevaplar yaptık. Okuma ve okuduğunu anlama çalışmasını bitirdik. Çalışma kitabından zıt anlamlı kelimeler etkinliğini tamamladık.

Son dersimizde okulumuzun ön bahçesinde spor eğitimi ve serbest oyun etkinliği yaptık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz değerlendirme çalışmasına katıldılar. Değerlendirme çalışması etkinlik sayfasının en altındaki ilgili bölümdedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder