17 Şubat 2017 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışması olarak verdiğim ses konusunun tekrar çalışmasını beraber yaptık. Okul heyecanım teması ve Türkçeden tekrar çalışmasının testlerinin kontrolünü yaptık. Önemli soruların üzerinde detaylı olarak durduk. Dün matematikten bölme işlemi ile ilgili problemler çözmüştük. Verdiğim ev çalışması derste yapılan çalışmaların benzeri olduğu için öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu birkaç kişi dışında çalışmasını yapmış. Bölme işlemi ile ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özellikle dört işlemin hepsinin harmanlandığı problemlere yoğunluk vermemiz gerekiyor.

İkinci dersimizde ve üçüncü dersimizin bir kısmında fen bilimlerinden sesin yayılması ve ses - uzaklık ilişkisine çalıştık. Morpakampüsten konuyu çalıştık ve uygulamasını sınıfta beraber yaptık. Daha sonra defterimize konuyla ilgili görsel etkinlik yapıp not tuttuk.

Üçüncü dersimizin kalan zamanında ve dördüncü dersimizde matematik çalışma kitabındaki bölme işlemi etkinliklerinden bazılarını yaptık. Konuyu tekrar ettik.

Beşinci dersimizde Türkçeden kendini yazılı olarak ifade etme ile ilgili çalışma yaptık. Reklamlar ile ilgili defterimize iki soru yazıp yanıtlamaya çalıştık. Çalışmasını bitiren ve gerekli kontrolleri yapan öğrencilerimiz Türkçe çalışma kitabındaki kalan etkinlikleri tamamladılar.

Öğleden sonraki dersimizde izlediğimiz ve bitmek üzere olan Ay Macerası filmini izledik. Filmle ilgili gerekli değerlendirme çalışmasını pazartesi günü yapacağız.

Yarın aynı saatte tekvando çalışması yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder