8 Şubat 2017 Çarşamba

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışması olarak verdiğim hayat bilgisi tekrar çalışmasının kontrolü ile başladık. Etkinlikten sonra okuma metni olan "Zahmetsiz Rahmet Olmaz" başlıklı hikayeyi okuduk. Hikaye ile ilgili metin inceleme çalışmasını yaptık.

İkinci dersimizin bir kısmında matematikten toplama ve çıkarma işlemlerinde verilmeyen terimleri ve rakamları bulma ile ilgili etkinliği yaptık. Hataları düzeltmeye çalıştık. Kalan zamanımızda fen bilimleri defterimizden hareket ve kuvvet konusunun tekrarını yaptık.

Üçüncü dersimizde fen bilimlerinden hareket ve kuvvet konularını tekrar amacıyla çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık.

Dördüncü dersimizde kes - yapıştır etkinliği olan problem çözme çalışması yaptık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde problem çözme çalışmasına devam ettik. Öğrencilerimizin ritmik sayma becerilerini değerlendirme çalışması yaptık. Çalışmasını bitiren öğrencilerimiz Türkçe defterine Çiftçi şiirini yazıp görsel etkinliğine çalıştılar.

Son dersimizde Çiftçi şiirinin görsel etkinliğine devam ettik. Çalışmalarını tamamlamayan öğrencilerimiz evde çalışmalarını tamamlayacaklardır.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile okuduğunu anlama ve metin inceleme çalışması yaptık. Çarpma işlemiyle ilgili sayı problemleri çözdük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder