18 Mayıs 2016 Çarşamba

Bahar Şenliği - Kiraz Mevsimi Görseli

İlk dersimize Türkçe ile başladık. Türkçe çalışma kştabındaki Vatanım şiirinin akrostiş ve görsel etkinliğini öğrencilerim çalışırken bireysel çalışma değerlendirmesi yaptık. Ev çalışmalarını kontrolünü yaptım.

Öğleden önceki diğer derslerimizde okulumuz genelinde yapılan bahar şenliğine katıldık. Öğrencilerimiz balon patlatma, sandalye kapmaca ve çuval yarışlarında eğlendiler. Serbest oyun etkinliği yaptık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde kiraz mevsimi konulu sulu boya görsel çalışma etkinliği yaptık. Panomuzda çalışmalarımızı sergiledik. İlçemize uygun bir görsel çalışma oldu. ;)
Son dersimizde İngilizce kelime ezber kartının ikinci aşama çalışmasını yaptık. Çalışmasını tamamlamayan öğrencilerimiz mutlaka evde tamamlayıp hazı bir şekilde kartları getirmelidirler. Çalışmasını tamamlamayan öğrencilerimiz verilecek yeni kelime ezber kartlarında geri kalacağı için derse aktif olarak katılamayabilir. Bu konuda öğrencilerimizle gerekli rehberlik çalışmasını yaptım.

Okul çıkışı birinci grup öğrencilerimiz ile yazım kuralları konusunu tekrar edip çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Matematikten paralarımız ve zaman ölçme konusu ile ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yapıp test çözdük.

Canlıların ihtiyacı konusu için önceden hazırladığımız fasulye ve nohut yetiştirme çalışmamızdaki son durum;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder