27 Mayıs 2016 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışması olarak verdiğim matematik etkinliğindeki soruları kontrol ederek başladık. Özellikle sayı doğrusu üzerinden işlemlerin nasıl yapıldığını tekrar ettik. Kesirler ve kesir sayısı konusunu tekrar ettik. Kalan zamanımızda ve ikinci dersimizde Dünya'nın hareketleri ve sonuçları, mevsimler, gök cisimleri ve hava durumu ile ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Hayat bilgisi ders kitabındaki tema sonu çalışmalardan işlenilen konuların etkinliklerini yapmaya başladık.

Üçüncü dersimizde matematik çalışma kitabındaki uzunluk ölçme etkinliklerini tamamladık. Ünite sonu test çalışmalarını önümüzdeki hafta tamamlayacağız.

Dördüncü dersimizde Türkçeden kelime anlamı ile ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Eş anlamlı, zıt anlamlı ve eş sesli sözcükler ile ilgili konuları tekrar etmiş olduk.

Beşinci dersimizin bir kısmında kelime anlamı çalışmasına devam ettik. Kalan zamanımızda eksik çalışması olan öğrencilerimiz çalışmalarını tamamladılar. Öğrencilerimiz serbest çalışırken bireysel ödevlendirme ve kitap değişimi ve değerlendirmesini yaptık.

Öğleden sonraki dersimizde yarım kalan çizgi filmimizi izlemeye devam ettik.

Yarın 14.30'da tekvando kursu yapılacaktır. Öğrenilen hareketlerin tekrarı ve vücut gelişimi için öğrencilerimizin çalışmalara katılması önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder