5 Mayıs 2016 Perşembe

Duygularımız - Tartma Problemleri

İlk dersimize hayat bilgisi ile başladık. Atatürk'ün önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı ve 23 Nisan tarihinin önemi ile ilgili konuları morpakampüsten çalışıp tekrar ettik. Çalışmalarını ve konu testlerini çözdük. Kalan zamanımızda duygularımız ile ilgili konuya giriş yaptık. Gün içinde karşılaştığımız olaylar sonucunda hissettiklerimizi soru cevaplar yaparak örnekler vererek konuştuk.

İkinci dersimizde kitabımızdaki yönergelere uygun olarak konuyu çalıştık. Defterimize not tuttuk ve küçük bir görsel etkinlik yaptık.
Üçüncü dersimizde matematik çalışma kitabımızdaki tartma konusundan sonra gelen problemler ile ilgili çalışmaları yaptık. Verilen işleme göre problem kurma çalışması yaptık.

Dördüncü dersimizde "Dünya'nın Merkezi" fıkrasının okuduğunu anlama ve dil bilgisi konularını tekrar niteliğinde çalışma kağıdı üzerinden etkinlik yaptık.

Öğleden sonraki iki dersimizde "Anneler Günü" ile ilgili görsel etkinlik yaptık. Görsel etkinliğin ilk aşamasını öğrencilerimizin büyük bir kısmı bitirdi. Yarın görsel etkinliğin ikinci kısmını bitireceğiz.
Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile deneme sınavını bitirdik. Bireysel olarak yanlış yapılan soruları çözdük. Öğrencilerimiz kurs fasiküllerini çalışmaya devam ettiler. Deneme sınavının genel doğru ortalaması yaklaşık 37 olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder