17 Mayıs 2016 Salı

Değerlendirme Çalışması

Bugün genel deneme snavına katıldık. İlk dersimize ev çalışmalarını kontrol ederek başladık. Kalan zamanımızda deneme sınavının optik formunu doldurduk. İkinci ve üçüncü dersimizde deneme sınavını uyguladık. Dördüncü dersimizde deneme sınavını bitiren öğrencilerimiz dört işlem alıştırmaları ile ilgili çalışma kağıtları üzerinden etkinlikler yaptılar.

Öğleden sonraki ilk dersimizde 19 Mayıs 1919 tarihinin önemi üzerinde kısaca konuştuk. "Biz Atatürk Gençleriyiz" marşı söyleme çalışması yaptık. Marş sitemizin şarkılar sayfasına eklenmiştir. Haftaya 19 Mayıs Marşı çalışmasına başlayacağız. İmkanı olan öğrencilerimiz marşı şarkılarımız sayfasından açıp söyleyebilirler.

Son dersimizde İngilizce kelime ezber kartı hazırlamaya başladık. İngilizce öğretmenimizin yönlendirmesi ile hazırladığımız ezber kartları ile çalışma yapılmasının amacı; kelimelerin oyunlaştırılarak öğrenilmesini sağlamaktır. Haftalık İngilizce ders saati yeterli olmadığı için ders içerisinde bu tür etkinlikleri yapmaya zaman kalmıyor. Bu yüzden serbest etkinlikler ve oyun derslerimizin bir kısmını bu kartları hazırlayarak geçireceğiz. Öğrencilerimiz çalışmalarını yaparken eksiği olan öğrencilerimizle birebir konu tekrarı yapmaya çalıştık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile matematikten simetri ve paralarımız konusu ile ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Konularla ilgili test çözdük.

Yarın okulumuzda bahar şenliği yapılacağı için öğrencilerimiz oyun kıyafetleri ile okula geleceklerdir. Çantalarını ve ders programlarına göre ders araç ve gereçlerini de getireceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder