2 Mayıs 2016 Pazartesi

Anadolu'm

İlk dersimize hafta sonu yapılan çalışmaların değerlendirmesi ile başladık. Hafta içi yapılacak çalışmalar hakkında öğrencilerimi bilgilendirdim. Kalan zamanımızda hazırladığım sunum yardımı ile ülkemizin doğal ve tarihi güzellikleri hakkında soru cevaplar yaptık. Ülkemizin haritası üzerinden ülkemiz hakkında öğrendiğimiz bilgileri tekrar ettik. Kalan zamanımızda Türkçe kitabımızdaki Anadolu'm metninin görsel okuma çalışmasını yaptık. Çalışma kitabındaki ilgili etkinliği yaptık.

İkinci dersimizde Türkçe'den Anadolu'm metninin okuma ve okuduğunu anlama anlatma çalışması yaptık. Metinle ilgili hazırladığım okuduğunu anlama çalışma kağıdını öğrencilerim yaparken hafta sonu çalışmalarını kontrol edip değerlendirmesini yaptım. Yarın metin ile ilgili çalışma kağıdının sorularını sınıfta beraber yanıtlayacağız. Öğrencimizin hazırlıklı gelmesi gerekmektedir.

Üçüncü ve dördüncü dersimiz İngilizce idi. İngilizce dersi için geçenhafta verilen ezber çalışmasını yapmayan öğrencilerimiz mutlaka bu çalışmasını tamamlamalıdır.

Öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yaptık. Matematikten çarpma ve bölme işlemi ile ilgili çalışma kağıdı üzerinden etkinlikler yaptık. Çalışmasını bitiren öğrencilerimiz kazanım değerlendirme testleri çözdüler.

Son dersimizde izlediğimiz çizgi filmi bitirdik. Robotlar filmine başladık.

Okul çıkışı birinci grup öğrencilerimiz ile kurstta deneme sınavına başladık. Deneme sınavını öğrencilerimizin hepsi bitiremediği için çarşamba günü yapılacak olan kurs saatinde çalışmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder