20 Mayıs 2016 Cuma

Genel Tekrar Çalışmaları

İlk iki dersimizde hayat bilgisinden geçmiş konuların tekrarını yaptık. Meslekler ve görevleri konusunu kısaca tekrar edip, mesleklerin hangi ihtiyaçlarımızı karşıladığı ile ilgili çalışma kağıdından etkinlik yaptık. Atatürk'ün hayatı ve liderliği konusunu tekrar ettik. Yön bulma konusunu tekrar edip çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Benim Eşsiz Yuvam teması ile ilgili test çözme çalışması yaptık.

Üçüncü dersimizde matematik kitabımızdan tablo ve grafik konusunu çalışıp etkinliklerini tamamladık.

Dördüncü dersimizde Türkçeden tema sonu değerlendirme çalışmasını yapıp serbest okuma metinlerini okuyup okuduğunu anlama çalışması yaptık. Önümüzdeki hafta yeni temaya başlayacağız.

Beşinci ve öğleden sonraki dersimizde İngilizceden kelime ezber kartlarını çalışmaya devam ettik. Bazı öğrencilerimiz kartlarını tamamladılar. Çalışmasını tamamlayamayan öğrencilerimiz evde mutlaka bu çalışmayı yapıp İngilizce dersine eksiksiz getirmelidir. Öğrencimizin derse katılmnası konusunda bu çalışma önemlidir.

Yarın öğleden sonra iki buçukta tekvando kursu yapılacaktır. Kursa mutlaka öğrencilerimizin katılmalısını sağlayalım. Hafta sonu için verilen çalışmalar mutlaka tamamlanmalıdır. Ayrıca geçmiş günlerden eksiği olan öğrencilerimiz bu eksiklerini gidermelidirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder