1 Mart 2017 Çarşamba

Değerlendirme Çalışması

İlk dersimize ev çalışması olarak verdiğim atasözleri ve deyimler etkinliğinin kontrolü ile başladık. Atasözleri ile ilgili hatırlama çalışmasını yaptık. Çalışma kağıdındaki etkinlikleri yanıtladık, test sorularını çözdük.

Öğleden önceki diğer derslerimizde değerlendirme çalışması yaptık. Değerlendirme çalışmasının sonucu sınıf ortamalası başarı olarak yüzde 85 - 90 aralığında çıktı. Kesin sonuçlar ilerleyen günlerde belli olacaktık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde yaptığımız değerlendirme çalışmasının bazı önemli sorularını yanıtladık. Kalan zamanımızda ev çalışması hakkında öğrencilerimi bilgilendirdim.

Son dersimizde spor eğitimi ve serbest oyun etkinliği yaptık.

Okul çıkışı birinci grup öğrencilerimiz ile pazartesi günü başladığımız değerlendirme çalışmasının devamını yaptık. Öğrencilerimiz değerlendirme çalışmasını bitirdiler. Yarın ikinci grup öğrencilerimizin çalışmasını yapacağız. Değerlendirme çalışmasını bitiren öğrencilerimiz ile bireysel olarak öğleden önce yaptığımız değerlendirme çalışmasını inceledik. Yapılan hatalar üzerinde durduk.

Fen bilimlerinden yaşadığımız çevre ünitesine ve hayat bilgisinden bazı önemli konuları hala çalışmamamıza rağmen değerlendirme çalışmasında çıkan bu kazanımlarla ilgili soruları öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu yanıtladı. Okuduğunu anlama ve sürekli tekrar çalışması yapan öğrencilerimiz bütün konulara hakim olmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder