7 Mayıs 2015 Perşembe

İlk dersimize ödev kontolü ile başladık. Ödev kontrolüm sırasında öğrencilerim ödev olarak verdiğim metni okudular. Ritmik sayma çalışmaları yaptık. Takvim ve tarih konusuna değindik. Kalan zamanımızda "Atatürk'ün Hayatı" hakkında soru cevap yaptık.

İkinci dersimizde Hayat Bilgisi'nden Atatürk'ün Çocukluk Anıları ile ilgili konuyu çalışmaya başladık. Ödev olarak verdiğim metnin okuma ve metin anlama sorularını yaptık. Kitabımızdaki konuyu hazırladığım sunum yardımıyla çalıştık. Morpa kampüsten konuyu tekrar edip etkinliklerini tamamladık.

Üçüncü dersimizde matematik yaptık. Matematikten paralarımız konusunu tekrar ettik. Matematik defterimize konu ile ilgili bir tane görsel yapıştırdık.  Bu görsel ile ilgili problemleri kurup çözmeye çalıştık. Problemlerin çözümünü yaparken canlandırmalar yaptık.

Dördüncü dersimizin bir kısmında matematikten problem çözmeye devam ettik. Kalan zamanımızda hikaye kitabı değişimini ve ödevlendirmeyi yaptım. Yıl sonu için yapacağımız etkinlik hakkında öğrencilerimi bilgilendirdim.

Öğleden sonraki ilk dersimizde okulumuzun çok amaçlı salonunda 3 boyutlu film izledik.

Son dersimizde okulumuzun ön bahçesinde oyunlar oynadık.

Dün görsel etkinlikler dersinde manzara resmi yapma çalışmamız vardı. Bütün öğrencilerim çalışmalarını bitirdiler. Çalışmaları sınıfımızın panosunda sergiledik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder