29 Nisan 2016 Cuma

Fasulye Ve Nohut Çimlendirme

TEOG sınavından dolayı iki gün okul yoktu. Öğrencilerimize verdiğim ev çalışmlarını kontrol ederek ilk dersimize başladık. Türkçe test çalışmasını öğrencilerimiz ile beraber çözdük. Hatası olan öğrencilerimiz hatalarını düzelttiler. Kalan zamanımızda Türkiye'miz şiirinin akrostiş çalışmasını öğrencilerim çalışırken gerekli bireysel çalışmaları verdim.

İkinci dersimizde Atatürk'ün hayatı ve önderliğinde yapılan yenilikler ve değişiklikler konularıyla ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Zaman zaman Atatürk ile ilgili konuları tekrar etmeye devam edeceğiz.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde matematik yaptık. Matematik kitabındaki kesirler ve simetri konusu ile ilgili etkinlikleri bitirdik.

Beşinci dersimizde fasulye ve nohut çimlendirme ile ilgili okuduğunu anlama metnini öğrencilerim çalışmaya başladılar. Sorularını yanıtladılar. Metni beraber okuyup anlatma çalışmasını yaptık. Etkinlik için getiren malzemelerimizden okuduğumuz metindeki çimlendirme aşamalarına göre fasulye ve nohut çimlendirme çalışmamızı tamamladık. Çalışma kağıdındaki eksik kalan etkinlikler hafta sonu tamamlanmalıdır.
 

Öğleden sonraki dersimizde okulumuzun ön bahçesinde serbest oyun etkinliği yaptık. Yarın öğleden sonra tekvando kursu yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder