10 Kasım 2016 Perşembe

Mustafa Kemal'i Düşünüyorum

İlk dersimize günün anlam ve önemi ile ilgili öğrencilerimizle sohbet ederek başladık. Bu hafta Atatürk ile ilgili daha fazla çalışmaya yer vermiştik. Hafta içi yaptığımız çalışmalar hakkında konuştuk. Atatürk'ü anma programına katıldık.

İkinci dersimiz İngilizce idi. Üçüncü ve dördüncü dersimizde matematik yaptık. Düzlem, düzlem parçası, doğru, doğru parçası, ışın, doğrunun birbirine göre durumu gibi geometrik konuların tekrarını yaptık. Ödevlerdeki konuyla ilgili çalışmaların kontrolünü yaptık. Hazırladığım sunum yardımı ile nokta konusuna giriş yaptık. Nokta ile ilgili çevremizdeki varlıklardan örnekler verdik. Nokta modelleri oluşturduk. Noktayı isimlendirdik. Defterimize konuyla ilgili not tuttup görsel etkinlik çalışması yaptık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Mustafa Kemal'i Düşünüyorum şiirinin dikte çalışmasını Türkçe defterimize yaptık. Okuma çalışmasını yarın fon müziği eşliğinde yapmaya çalışacağız.

Son dersimizde okulumuzun ön bahçesinde takımlı yakan top oyunu oynadık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile çıkarma işlemi etkinlikleri yaptık. Çıkarma işlemi ile ilgili bazı öğrencilerimizde sıkıntılar var. Bireysel olarak çıkarma işlemi alıştırmaları yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder