3 Kasım 2016 Perşembe

Tekrar Çalışmaları

İlk iki dersimiz İngilizce idi. İngilizce dersinden yeni kelimeler öğrenilmiş ve sayılar konusu etkinlikler ile tekrar edilmiş.

İkinci dersimizde hayat bilgisinden okul ve sınıf kuralları ile ilgili konuyu çalıştık. Soru cevaplar yaparak konuyu işledik ve defterimize konuyla ilgili not tuttuk.Görsel etkinlik çalışması yaptık.

Üçüncü dersimizde fen bilimleri kitabımızdan kuvvet ünitesinin çalışma etkinliklerine başladık. Etkinliklerin bir kısmını bitirdik.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe yaptık. Atatürk'ün hayatı konusuna başladık. Atatürk, hakkında bildiklerimizi söyledik. Atatürk'ün vatanımız ve milletimiz için önemini açıklamaya çalıştık. Hayatı ile ilgili bildiklerimizi listeledik. Hazırladığım sunum yardımı ile Atatürk'ün hakkında soru cevaplar yaptık. Kitabımızdaki metni okuyup çalışma kitabındaki etkinliklerden bazılarını tamamladık.

Son dersimizde serbest oyun etkinliği yaptık. Kız öğrencilerimiz ile parmak pas çalışması yaptık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile dün yapılan değerlendirme çalışmasının kontrolünü yaptık. Bazı öğrencilerimiz için çalışmamız yarın okul çıkışı devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder