22 Kasım 2016 Salı

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize dün verdiğim ev çalışmalarının kontrolü ile başladık. Madde konusu ile ilgili verdiğim test çalışmasının ve matematik test çalışmasının kontrollerini yaptık.

İkinci ve üçüncü dersimizin bri kısmında fen bilimlerinden bazı maddelerin zararları ve alınacak tedbirler konusuna çalıştık. Morpakampüsteki örnek olayları inceledik. Konuyla ilgili soru cevaplar yaptık. Kitabımızdan konu özetini okuyup defterimize görsel etkinlik ile birlikte not tuttuk.

Üçüncü dersimizin kalan zamanında ve dördüncü dersimizde matematik kitabımızdaki çalışma etkinliklerinden çalıştığımız konularla ilgili etkinlikleri yaptık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe dersinden Atatürk temasındaki serbest okumaları çalıştık. Tema sonu değerlendirme çalışmalarını bitirdik. Atatürk teması ile ilgili defterimize yapacağımız tema sonu değerlendirme çalışması kaldı. İlerleyen günlerde konu tekrarı amacıyla çalışmamızı yapacağız.

Son dersimizde okulumuzun ön bahçesinde temel ısınma hareketlerini yaptık. Kalan zamanımızda takımlı yakan top oyunu oynadık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile çarpma işlemine giriş amacıyla geçen senenin kazanımlarını tekrar ettik. Bu kazanımlarla ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder