4 Kasım 2016 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize dün ev çalışması olarak verdiğim okuma metninin anlatımı ve metin inceleme sorularını yanıtlayarak başladık. Kalan zamanımızda haftalık kitap okuma değerlendirmesini yaptık.

İkinci ve üçüncü dersimizin bir kısmında matematik yaptık. Matematik kitabımızdaki düzlem, düzlem parçası ve düzlemsel şekiller, geometrik cisimler ve açınımları, doğru - ışın - doğru parçası ile ilgili çalışma kitabındaki etkinlikleri tamamladık.

Üçüncü dersimizin kalan zamanında ve dördüncü dersimizde fen bilimleri yaptık. Hareket ve kuvvet konusu ile ilgili kitabımızdan konu tekrarı yaptık. Ünitenin çalışma ve değerlendirme sorularını yanıtladık. Sadece konuyla ilgili hikaye yazma etkinlikleri kaldı. Önümüzdeki hafta kuvvetin son konusunu da bitirip yeni üniteye başlayacağız.

Beşinci dersimizi okulumuzun rehber öğretmeni yaptı. Duygularımız konusu ile ilgili yaptığı etkinliklerden dolayı kendisine teşekkürler. :)

Öğleden sonraki dersimizde ilçemiz hastanesi tarafından genel sağlık taraması yapılmıştır. Tarama ile ilgili öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeyi yaptık.

Dün kursta bazı öğrencilerimizin sınav sonuçlarını kontrol edememiştik. Bugün okul çıkışı yaptığımız kursta kalan öğrencilerimizin sonuçlarını da değerlendirip gerekli çalışmayı yaptık.

Yarın öğleden sonra saat 1'de tekvando kursu yapılacaktır.

Hafta içi yapılan değerlendirme sonucuna göre;
Toplam 65 soruda sınıf ortalaması olarak net sayısı 51,8
Başarı yüzde 80'dir.
En iyi ders ortalaması 15 soruda 14,1 ile fen bilimleri olurken Türkçe 15 soruda 11,9  matematik 11,6 ve hayat bilgisi 11,7 İngilizce 5 soruda 2,5 olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder