11 Kasım 2016 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize haftanın değerlendirmesini ve yapılan çalışmaların kısaca tekrarını yaptık. Haftalık kitap okuma değerlendirmesini yaptık.

İkinci dersimizde dün dikte çalışması olarak yaptığımız Mustafa Kemal'i Düşünüyorum şiirinin okuma çalışmasını yaptık. Fon müziği eşliğinde öğrencilerimiz tahtaya kalkarak bireysel veya istediği bir arkadaşı ile paylaşarak okuma çalışması yaptı. Şiiri okurken nelere dikkat edilmesi gerektiğinin üzerinde durduk. Vurgu ve ses tonumuza dikkat etmemiz gerektiğini açıkladık. Şiirin konusu ve ana düşüncesi hakkında konuştuk.

Üçüncü dersimizde fen bilimlerinden duyu organlarımız ve kuvveti tanıyalım ünitesi ile ilgili tekrar amaçlı çalışma kağıdı üzerinden etkinlikler yaptık.

Dördüncü dersimizde toplama ve çıkarma işlemi gerektiren problem çözme çalışması yaptık.

Beşinci dersimizi okulumuz rehber öğretmeni Cengizhan yaptı. Geçen hafta yaptığı duygularımız çalışmasının devamı niteliğinde farklı etkinlikler ile konuyu çalıştı.

Öğleden sonraki dersimizde serbest oyun etkinliği yaptık. Öğrencilerimiz oyun oynarken bazı öğrencilerimiz ile bireysel olarak motivasyon ile ilgili rehberlik çalışması yaptım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder