16 Aralık 2016 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışması olarak verdiğim etkinliklerin kontrolünü yaptık. Fen bilimlerinden hareket ve kuvvet konusu ile ilgili test çalışmasının sorularını beraber inceledik. Haftalık kitap okuma değerlendirme çalışmasını yaptık.

İkinci dersimizde Tükçeden verdiğim şiirin okuma ve okuduğunu anlama çalışmalarını yaptık. Test çözelim etkinliğindeki soruları beraber çözdük.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde matematik yaptık. Matematik ders ve çalışma kitabındaki toplama işlemi konusunun bütün etkinliklerini tamamladık. İşlemlerde verilmeyen rakamı bulma ile ilgili alıştırmalar yazıp çözdük.

Beşinci dersimizde hayat bilgisi yaptık. Dün farklılıkların doğal ve kişinin kendine özel fiziksel özellikleri olduğunu çalışmıştık. Konuyu kısaca tekrar ettik. Kendimi seviyorum konusunu çalıştık. Kitabımızdaki yönergelere uygun olarak soru cevaplar yaptık. Defterimize konuyla ilgili görsel etkinlik yaptık ve konuyla ilgili not tuttuk.

Öğleden sonraki dersimizde kısaca rehberlik çalışması yaptık. Sorumluluk bilinci üzerinde konuştuk. Kalan zamanımızda sınıf için oyun etkinliği yaptık.

Hafta sonu yapılan tekvando kursumuz tekrardan başlamıştık. Salonumuzdaki ısınma sorunu çözülmüştür. Çalışma yapılmayan haftaların telafisi ilerleyen zamanlarda yapılacaktır. İkinci dönem hafta sonu yapılan çalışmaların tekrardan planlamasını yapacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder