9 Aralık 2016 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize hayat bilgisi ile başladık. geçtiğimiz gün barınma ihtiyacı konusunu çalışmıştık. Kısaca konuyu özetledik. Hayalimdeki ev konusuna başladık. Çalışma kitabındaki etkinlik hakkında konuştuk. Öğrencilerim bu etkinliği çalışırken dün verdiğim ev çalışmasını öğrencilerimi tek tek yanıma çağırım bireysel olarak inceledik. Haftalık kitap okuma değerlendirmesini yaptık. Kalan zamanımızda yapılan çalışmalar hakkında konuştuk.

İkinci dersimizde morpakampüsten hayalimdeki ev konusunu ve barınma konusunu tekrar ettik. Çalışma etkinliklerini yaptık. Kitabımızdaki yönergelere göre konuyu çalıştık ve defterimize not tuttuk.

Üçüncü dersimizde fen bilimleri yaptık. Duyu organları, hareket ve kuvvet, maddeyi tanıyalım üniteleri ile ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık.

Dördüncü ve ve beşinci dersimizde matematik yaptık. Ders ve çalışma kitabındaki doğal sayılar konusu ile ilgili bütün etkinlikleri bitirdik. Ritmik saymalar konusu ile ilgili etkinlikleri önümüzdeki hafta içi yapacağız. Problem çözme çalışması yaptık.

Öğleden sonraki dersimizde hafta sonu yapılması gereken çalışmalar hakkında konuştuk. Davranışlarımız ile ilgili kısa bir rehberlik çalışması yaptık. Kalan zamanımızda serbest oyun etkinliği yaptık.

Bu hafta tekvando kursu yapamayacağız. Salondaki ısınma sorunu hala çözülmedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder