23 Aralık 2016 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize haftanın değerlendirmesi yaparak başladık. Kısa bir rehberlik çalışmasından sonra öğrencilerimiz Türkçe çalışma kitabındaki Arkadaşlarım ve Altı Kitap metinlerinin bireysel çalışmalarına devam ettiler. haftalık kitap okuma değerlendirmesini yaptık. Bireysel olarak ödev kontrolü yaptım.

İkinci dersimizde fen bilimlerinden duyu organlarımızın sağlığı ve kuvvet konusu ile ilgili çalışma etkinlikleri yaptık.

Üçüncü dersimizde hayat bilgisinden demokrasi ve tarafsız davranma konuları ile ilgili çalışma etkinliği yaptık.

Dördüncü dersimizde matematik kitabımızdaki çıkarma ve çarpma işlemleri alıştırmalarını bitirdik. Önümüzdeki hafta kitabımızdaki problem çalışmalarını yapacağız.

Beşinci dersimizde sınıf için oyun etkinliği yaptık. Ortaya çektiğimiz sıraların üzerine birer kapak koyduk. Her kapak için öğrencilerimizden 2'şer kişi seçtik. Verilen komutları uygulama çalışması yaptık. "Kapak" sözcüğü komutu ile kapağı ilk alan öğrencimiz puan kazandı. Oyunu birkaç sefer tekrarladık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde hafta sonu çalışmaları hakkında konuştuk. Kalan zamanımızda kitap okuma etkinliği yaptık.

Yarın tekvando çalışması yerine film izleme çalışması yapacağız. Öğrencilerimiz aynı saatte çalışma salonuna geleceklerdir. Lisenin tiyatro salonunda film izleme etkinliğini yapacağız. Filmden sonra sınıfta öğrendiğimiz şarkıların çalışmasını yapacağız. Şarkıların karaoke şeklinde çalışmasını yapacağız. Bunun için gerekli sistem salonda mevcuttur. Yarın eğlence var. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder