21 Aralık 2016 Çarşamba

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize kısa bir rehberlik çalışması yaparak başladık. Kalan zamanımızda öğle arasına kadar yapacağımız değerlendirme çalışması optik form kodlama hazrılığını yaptık.

İkinci, üçüncü ve dördüncü derslerimizde kurumsal değerlendirme çalışmasını uyguladık. Çalışma dördüncü ders saatine kadar sürdü. Dördüncü ders saatinde çalışmasını bitiren öğrencilerimiz matematikten dört işlem alıştırmalarını ile devam ettiler. Diğer öğrencilerimiz değerlendirme çalışmasını devam ettiler.

Öğleden sonraki ilk dersimizde dün ev çalışması olarak verdiğim Çizmeli Kedi metninin okuma ve okuduğunu anlama çalışmasını yaptık. Matematikten verdiğim etkinliklerin yanıtlarını kontrol ettik.

Son dersimizde serbest etkinlik yaptık. Kelebek origamisi çalışmasını yaptık. Öğrencilerimizin yarısı çalışmayı tamamlayabildi. Boyama hariç. Yarın çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmayı genel olarak anlattım. Yarın yapamayan öğrencilerimiz ile bireysel çalışacağız.

Okul çıkışı birinci grup öğrencilerimiz ile pazartesi günü yapmaya başladığımız Türkçe ve matematik yazılı sınav çalışmasına devam ettik. Çalışmasını bitiren öğrencilerimizin sorularını kontrol ettik. Öğleden önce yapılan değerlendirme çalışmasının sorularını inceledik.

Yaptığımız değerlendirme çalışmasında Türkçe ve matematikten 15'er soru, diğer derslerden 10'ar soru olmak üzere 60 soru vardı. Kitapçıklardan yaptığımız kontrole göre sınıf başarı durumu yüzde 79'dur. Bazı öğrencilerimiz bu sınavda önceki başarıyı yakalayamadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder