14 Kasım 2017 Salı

Çıkarma İşlemi Alıştırmaları

İlk iki dersimiz İngilizce idi. Üçüncü dersimizde matematikten çıkarma işlemi alıştırmaları çözmeye devam ettik. Önümüzdeki hafta toplama işlemi sağlaması ve verilmeyen toplananı bulmayı çalışacağız. Çıkarma işleminde verilmeyen eksilen ve çıkanı bulmayı çalışacağız. Toplama ve çıkarma işlemini bir bütün olarak işlemeye devam edeceğiz.

Dördüncü ve öğleden sonraki ilk dersimizin bir kısmında insan hakları yaptık. Hak ve özgürlüklerin ihlali konusuna çalıştık. Konuyu kitabımızdaki işlenişe göre çalıştık. Günlük hayattan örnek vererek soru cevaplar yaptık. Defterimize konuyla ilgili kısaca not tuttuk. Beşinci dersimizin kalan zamanında öğrendiğimiz şarkıların tekrarını yaptık.

Son dersimizde ortaokul öğrencilerimizle yaptığımız kalp gösterisine çalıştık. Yarın gösterinin drone ile çekimini yapacağız.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile matematikten doğal sayıları karşılaştırma ve sıralama konulu çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Halk oyunlarından harmandalı figürlerini çalışmaya devam ettik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder