24 Kasım 2017 Cuma

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

İlk dersimizde günün anlam ve önemiyle ilgili rehberlik çalışması yaptık. Başta öğrencilerim olmak üzere değerli velilerimize bu güzel ve anlamlı güne olan ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. :)  Bütün meslektaşlarımın öğretmenler günü tekrardan kutlu olsun.

İkinci dersimizde ev çalışmaların kontrolünü yaptık. Türkçeden tema sonu değerlendirme çalışmalarını bitirdik. Önümüzdeki hafta 3. temaya başlayacağız.

Üçüncü dersimizde matematik ders ve çalışma kitabından toplama işleminde ve çıkarma işleminde verilmeyen terimleri ve rakamları bulmayla ilgili alıştırmaları tamamladık.

Dördüncü dersimizde hafta sonu yapılacak çalışmalar hakkında konuştuk. Bugün 5 ve 6. dersleri ilçemizde yapılan öğretmenler günü programı nedeniyle yapmadık.

İsmail öğretmenimizin izinli olmasından dolayı yarın tekvando kursu yapılmayacaktır.

Önümüzdeki hafta içi insan hakları ve trafik derslerinin değerlendirme çalışması yapılacaktır. Ayrıca oyun ve fiziki etkinlikler, müzik ve görsel sanatlar dersinden katılım değerlendirmesi yapılacaktır.

Hafta içi hikaye yazma etkinliği vermiştim. Hafta içi paylaşma imkanı bulamadım. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları sınıf panomuzda sergiledik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder