30 Kasım 2017 Perşembe

Değerlendirme Çalışması

İlk iki dersimiz din kültürü idi. Üçüncü dersimizde matematikten toplama ve çıkarma işlemleri ile ilgili problem kurma ve çözme çalışması yaptık.

Dördüncü dersimizde trafik dersinin değerlendirme çalışmasını yaptık. Değerlendirme çalışması etkinlikler sayfasındadır.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe yaptık. Ihlamur ağacı metninin okuma ve metin inceleme çalışmalarını tamamladık. Öznel ve nesnel ifadeler ile terim anlama üzerinde durduk. Konularla ilgili çalışma kitabındaki etkinlikleri tamamladık. Ünlem cümleleri ile ilgili konuyu tekrar edip etkinliği tamamladık. Kalan etkinlikleri yarın tamamlayacağız.

Son dersimizde rehberlik çalışması yaptık. Okul ve sınıf kuralları, sorumluluklarımız, başarılı olma yolları, evdeki düzenimiz, temizlik konularında konuştuk.
 
 Senenin başında planladığımız kitap okuma etkinliğinde planlanan kitaplardan ileride olan öğrencimiz Salih:)


Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile matematikten verilmeyen toplananları bulma ve olayları oluş sırasına göre sıralama etkinlikleri yaptık. Halk oyunlarından Yunt Dağları zeybeğine çalıştık. Kız öğrencilerimiz ile Harmandalı zeybeğini çalıştık. Bu gruptaki öğrencilerimizle çalışmalarımız yavaş ilerliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder