16 Kasım 2017 Perşembe

Tekrar Çalışmaları

İlk iki dersimiz din kültürü idi. Üçüncü dersimize ev çalışmalarını bireysel olarak kontrol ettik. Kalan zamanımızda ve dördüncü dersimizde Türkçe den dün çalışmaya başladığımız İstiklal Savaşı şiirine devam ettik. Okuma ve metin inceleme çalışmalarını yaptık. Notkalama işaretleri ile ilgili konuyu tekrar ettik. Gerçek ve hayal ürünü olaylar hakkında konuştuk. Bugün verdiğim ev çalışması bu konu ile ilgilidir.

Öğleden sonraki ilk dersimizde trafik güvenliği yaptık. Çalıştığımız konuların kısaca tekrarını yaptık. Daha sonra güvenli oyun alanları ile ilgili görsel okumalar ve soru cevaplar yaptık. Konuyla ilgili defterimize görsel etkinlik yaptık ve konunun notunu yazdık.

Son dersimizde matematikten çıkarma işlemi alıştırmaları çözmeye devam ettik. Çalışma kitabındaki ilgili konularla ilgili etkinlikleri tamamlamaya çalıştık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile kelime anlamı, doğal sayıları karşılaştırma ve sıralama ile ilgili etkinlikler yaptık. Halk oyunu çalışmasında Harmandalı oyununun figürlerini oynamaya devam ettik.

Pazartesi günü hikaye kitabı değerlendirmemiz vardır. Sınıfımız öğrencilerinden Yasin, hikaye kitaplarını belirlenen zamanın daha öncesinde bitirip sözlü değerlendirmeleri başarıyla tamamlamıştır. Şu anda senenin başında planladığımız kitap okuma çalışmasına göre iki kitap önde ilerlemektedir. Azminden dolayı kendisini tebrik ederim. Bu gidişle kendisine kitap yetiştiremeyeceğiz. :)
Küçük Kara Balık
İki Sene Okul Tatili
Beyaz Diş
Robin Hood
Orman Çocuğu Mogli
Dünya'nın Merkezine Yolculuk öğrencimizin bitirdiği kitaplardır. Bugün kendisine Gizli Bahçe kitabını verdim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder