9 Kasım 2017 Perşembe

Tekrar Çalışmaları

İlk iki dersimiz din kültürü idi. Üçüncü dersimize ev çalışması olarak verdiğim Mustafa Kemal'i Düşünüyorum şiirinin okuma çalışmasını yaptık. Yarın yapılacak olan törende sınıf öğrencilerinden üç kişi bu şiiri okuyacaktır. Öğrencilerimizle gerekli olan çalışmayı ve dikkat etmeleri gereken hususları konuştuk. Kalan zamanımızda ve dördüncü dersimizde matematik ders va çalışma kitabındaki işlediğimiz konularla ilgili tekrar niteliğinde etkinlikleri tamamladık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde kısa bir rehberlik çalışması yaptık. Daha sonra Türkçe çalışma kitabındaki çalıştığımız metnin etkinliklerini tamamlamaya devam ettik.

Son dersimizde trafik güvenliği yaptık. Trafikten görsel okuma yaparak güvenli ve güvenli olmayan yolları karşılaştırdık. Güvenli yollarda bulunan unsurları sıraladık. ders defterimize konuyla ilgili görsel etkinlik yaptık ve not tuttuk.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile matematikten doğal sayıları karşılaştırma etkinliği ve Türkçeden değerlendirme çalışması yaptık. Halk oyunları çalışmamızda bu grup öğrencilerimizle atik figürünü çalıştık. Önceki hareketlerin tekrarını yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder