8 Kasım 2017 Çarşamba

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize sosyal bilgilerden milli mücadele konusunun tekrarı ile başladık. Geçtiğimiz derslerde çalıştığımız bilgileri soru cevaplar yaparak tekrar ettik. Bugün Kurtuluş Savaşı'na başladık. Kısa filmler ve hazırladığım sunum yardımı ile cephelerdeki mücadeleyi kavramaya çalıştık. Soru cevaplar yaparak bilgilerimizi pekiştirdik. İkinci dersimizde ders defterimize görsel etkinlikler ile birlikte not tutma çalışması yaptık. Kavram haritaları ile konuyu desteklemeye çalıştık. Zaman zaman konuyu tekrar edeceğiz.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde bireysel çalışma yaptık. Matematik ders ve çalışma kitabındaki toplama işlemi alıştırmalarını yaptık. Mustafa Kemal'in kağnısı şiirini ders defterimize yazma çalışması yaptık.


Öğleden sonraki ilk dersimizde bireysel çalışmalara devam ettik. Çalışmasını tamamlayan öğrencilerimiz ile birlikte 10 Kasım panosunu hazırladık. 10 Kasım panosu için gerekli dökümanlar eğitimhaneden Giray hocamıza aittir. Görseli photoscape programını kullanarak poster haline getirebilirsiniz.

Son dersimizde oyun ve fiziki etkinlikler yaptık. Temel ısınma hareketlerinden sonra serbest oyun etkinliği yaptık. Bireysel rehberlik çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz.

Okul çıkışı birinci grup öğrencilerimiz ile Türkçe değerlendirme çalışması ve doğal sayıları karşılaştırma konusuyla ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Harmandalı figürlerini birleştirerek oynama alıştırması yapmaya devam ediyoruz.

1 yorum: