3 Kasım 2017 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışması olarak vereceğim Mustafa Kemal'in Kağnısı şiiri ile ilgili kısa bir bilgilendirme çalışması yaparak başladık. Önümüzdeki hafta şiiri çalışacağız. Dersimizde şiirin örnek okunuşlarını dinledik. Öğrencilerimiz çalışma yaparken aşağıdaki fon müziğini kullanabilirler.
Şiiri ve çalışma etkinliklerini ilgili sayfaya yükledim.
Kalan zamanımızda ve ikinci dersimizde fen bilimlerinden tekrar çalışmaları yaptık. Pazartesi günü kuvvet ünitesine başlayacağız.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde bireysel çalışma etkinlikleri yaptık. Matematik çalışma kitabındaki sütun grafiği ile ilgili etkinlikleri tamamladık. Türkçe kitabındaki eksik çalışmaları tamamladık. Çalışmalarını tamamlayan öğrencilerimiz kitap okuma etkinliği yaptılar.

Beşinci dersimizde öğrendiğimiz şarkıların tekrarını yaptık. Hafta sonu için yapılması gereken çalışmalar hakkında rehberlik çalışması yaptık.

Öğleden sonraki dersimizde oyun ve fiziki etkinlikler dersi yaptık. Temel ısınma hareketlerinden sonra serbest oyun etkinliği yaptık. Hikaye kitabını bitiren öğrencilerimizin sözlü olarak değerlendirme çalışmasını yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder