6 Ekim 2015 Salı

Basketbol Topu Sektirme

İlk dersimize ödev kontrolü ile başladım. Dün verdiğim matematik ödevindeki izometrik kağıt üzerine küp çizme etkinliğini sınıfta kontrol ettik. Küpün nasıl çizilmesi gerektiğini konuştuk. Noktalı kağıt üzerine şekil çizmeyi tekrarladık. Kalan zamanımızda akrabalık ilişkileri üzerine soru cevap yaptık. Türkçe çalışma kitabındaki ilgili etkinliği tamamladık.

İkinci dersimizde Türkçe'den İki Kardeş metnine başladık. Görsel okuma yaptık. Hazırladığım sunum yardımı ile metin hakkında soru cevaplar yaptık. Sesli ve takip ederek okuma çalışması yaptık. Çalışma kitabındaki 1. etkinliği tamamladık.

Üçüncü ve dördüncü ders İngilizce idi.

Öğleden sonraki ilk derste ders programına göre hazırlık yapmayı konuştuk. Çünkü bazı öğrencilerim İngilizce dersi defterini getirmediği için derste sıkıntı yaşamışlar. Ayrıca İngilizce öğretmeninin yazdırdığı cümleleri öğretilen bitişik eğik yazı ile yazılması gerektiğini konuştuk. Temel dik harfler ile yazan öğrencilerime tekrardan cümleleri yazdırdım. Bugün görsel etkinlik yapacaktık ama bu sorunları şimdiden çözmemiz gerekiyor. Özellikle ders programına göre hazırlık.

Öğleden sonraki son dersimizde ön bahçede basketbol topu sektirme ile ilgili çalışma yaptık. Basketbol topunu belirlenen hedefe kadar sektirerek götürüp getirmeyi nasıl sektirilmesi gerektiğini çalıştık. Bu çalışmamız sürekli devam edecektir. 23 Nisan için zümre arkadaşım ile bu konuda bir gösteri düşünüyoruz. Umarım o zamana kadar hazırlayabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder