14 Ekim 2015 Çarşamba

Koniden Cadı Yaptık

İlk dersimize ödev kontrolü ile başladım. Ödev kontrolüm sırasında öğrencilerim hayat bilgisinden işbirliği konusunu okudular ve çalıştılar. Hazırladığım sunum yardımı ile konu hakkında soru cevap yaptık. Kiaptaki konuyla ilgili metni okuyup metin hakkında konuştuk.

İkinci dersimizde hayat bilgisi defterine işbirliği hakkında not yazdık. Kalan zamanımızda matematikten ritmik saymalar konusunu tekrar ettik.

Üçüncü dersimizde matematik yaptık. Matematikten deste ve düzine konusunun çalışma kitabındaki etkinliklerini tamamladık.

Dördüncü dersimizde Türkçe dersi yaptık. Farklıyız Ama Benziyoruz metnini son kez okuma çalışması yaptık. Kalan etkinliklerini tamamlayıp bitirdik.

Öğleden sonraki ilk dersimizde öğrencilerimi günün ödevi hakkında bilgilendirdim. Engelli insanlarla ilgili araştırma ödevini nasıl yapacaklarını anlattım. Kitap değişimi yaptık. Kalan zamanımızda ve son dersimizde "koniden cadı yapımı" etkinliğini çalıştık.
 
 

Okul çıkışı 1.grup öğrencilerimizle geometrik cisimler ve deste - düzine konularıyla ilgili test çözme çalışması yaptık. Eksik kalan bilgileri bireysel olarak gidermeye çalıştık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder