20 Ekim 2016 Perşembe

Tekrar Çalışmaları

Birinci ve ikinci dersimiz İngilizce idi.

Üçüncü dersimizde ev çalışması olarak verdiğim fen bilimleri hareket ve hareket çeşitleri konusu ile ilgili çalışma kağıdının kontrolünü yaparak başladık. Çalışma kağıdındaki etkinlikleri tamamladık. Kalan zamanımızda hayat bilgisi yaptık. Hayat bilgisinden birlikte oyun oynama konusuna çalıştık. Oynadığımız oyunlardaki davranışlarımız ve sonuçları ile ilgili soru cevaplar yaptık. Öğrencilerimiz oyun derslerindeki olumsuz ve olumlu durumlardan örnekler vererek konuya giriş yaptık. Kitabımızdaki yönergelere göre konuyu çalıştık. Oyunlarda kazanmanın ve kaybetmenin doğal olduğunu, olumlu davranışlar gösterdiğimizde arkadaşlık ilişkilerimizin gelişeceğini kavramaya çalıştık.

Dördüncü dersimizde hayat bilgisinden konuyla ilgili defterimize not tuttuk. Çalışma kitabındaki ilgili etkinliği tamamladık. Etkinliği tamamlayan öğrencilerimiz geçmiş konulardaki eksiklerini tamamladılar.
Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe yaptık. Ailemiz şiirine devam ettik. Şiir anlama sorularını yanıtladık. Çalışma kitabındaki etkinlikleri tamamladık. Özgeçmiş ile ilgili sayfayı hafta sonu çalışması olarak vereceğim.

Son dersimizde serbest oyun etkinliği yaptık.

Bu hafta okul çıkışı yaptığımız kurslarda matematikten ritmik saymalar ve sayı örüntüleri konularını çalıştık ve çalışma kağıtlarından etkinlikler yapıp sorular çözdük. Türkçeden ses ve hece bilgisi konularını tekrar ettik. Çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Önümüzdeki hafta Türkçeden anlam bilgisine giriş yapacağız. Matematikten toplama ve çıkarma işleminden verilmeyen terimleri bulma ile ilgili çalışma yapacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder