27 Ekim 2016 Perşembe

Tekrar Çalışmaları

Birinci ve ikinci dersimiz İngilizce idi. İngilizce dersinde yeni kelimeler öğrenilmiş. Bazı öğrencilerimiz İngilizce ödevlerini eksik getirmiştir. İngilizce dersi de diğer derslerimiz gibi önemlidir ve temel derslerimizden birisidir. Öğrencilerimiz nasıl ki temel derslere çalışıp, çalışmalarını aksatmadan getiriyor ise, İngilizce dersinden de çalışmalarını yapıp farklı kaynaklardan sorular çözmelidirler. Anlamadıkları konuları öğretmenlerine sormaları gerekmektedir.

Üçüncü dersimizde dün ev çalışması olarak verdiğim cumhuriyet ve milli bayramlarımız konulu çalışmalarının kontrolünü yaptık. Çalışmalarda hatası olan öğrencilerimiz hatalarını düzelttiler. Kalan zamanımızda hayat bilgisi kitabındaki cumhuriyet konusunun çalışma etkinliklerine başladık. Yarın konuyu özetleyip etkinlikleri tamamlayacağız.

Dördüncü dersimizi okulumuz rehber öğretmeni yapmıştır. Yaptığı çalışmalardan, öğrencilerimize gösterdiği ilgiden ve yardımlarından dolayı Cengizhan öğretmenimize teşekkür ederiz. :)

Öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yaptık. Matematikten dört işlem alıştırmaları yaptık. Öğrencilerimizi sırayla tahtaya kaldırarak alıştırmaları çözdürmeye çalıştım.

Son dersimizde serbest oyun etkinliği yaptık.

Okul çıkışı yaptığımız kurs ile matematikten doğal sayılar konusunu tekrar ettik. Önümüzdeki hafta matematikten geometriye başlayacağız. Şu anda matematikten doğal sayıları toplama ve çıkarma işlemlerini, çarpma işleminin ve bölme işleminin bir kısmını, dört işlemler ile ilgili problemleri bitirdik. Önümüzdeki hafta geometriden geometrik cisimler ve şekiller ile başlayacağız.

Dün çalışmaya başladığımız Cumhuriyet Marşı'nbı hazırlayıp sitemizin şarkılarımız sayfasına yükledim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder