22 Nisan 2016 Cuma

Değerlendirme Çalışması - Tekvando Kuşak Sınavı

İlk dersimize hayat bilgisi ile başladık. Hayat bilgisinden Atatürk'ün liderliği ve hayatı konusunu tekrar ettik. Çalışma kitabındaki kavram haritasını tamamlayıp defterimize yapıştırdık. Kalan zamanımızda çalışma kağıtları üzerinden konuyla ilgili etkinlikler yaptık.

İkinci dersimizde Atatürk'ün önderliğinde kazanılan hak ve özgürlükler konusunu tekrar ettik. Çalışma kağıtlarından etkinlik yaptık. Zaman içerisindeki fiziksel değişimimiz konusunu tekrar edip çalışmalar yaptık.

Üçüncü dersimizde matematik yaptık. Bu hafta yaptığımız kurs çalışmlarında matematikten kesir sayısı kavramını çalışmıştık. Dersimizde kesir sayısı kavramını tekrar ettik. verilen kesirleri modeller ile gösterdik.

Dördüncü dersimizin bir kısmında matematik çalışmasına devam ettik. Kalan zamanımızda ve beşinci dersimizde 23 Nisan konulu pano çalışmalarımıza devam ettik. Bitirdiğimiz çalışmaları okulumuzun ilgili köşelerinde sergiledik.

İlkokul - Ortaokul Koridoru Panosu
 2. ve 3.Sınıflar Katı - Sınıf Kapımız
 Sınıfımızdan
Öğlede sonra öğrencilerimiz ilçe kütüphanesinin yanına kurulan 23 Nisan çocuk şenliği etkinliğine katıldılar.

Cumartesi günü yaptığımız tekvando kursunu 23 Nisan'dan dolayı bugün yaptık. Bugün yapılan çalışmaların değerlendirilmesi (kuşak sınavı) yapıldı. Sınıfımızdaki bütün öğrenciler ilk kuşak sınavını geçmişlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder