14 Nisan 2016 Perşembe

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize hayat bilgisi ile başladık. Zaman içindeki fiziksel değişim konusuna, bebeklik ve çocukluk dönemleri ile ilgili konuyu çalışmaya devam ettik. Morpakampüsten tekrar çalışmlarını yaptık. Konuyla ilgili test çözdük.

İkinci dersimizde Türkçe yaptık. Türkçeden İstanbul Dünyam metninin çalışmasına devam ettik. Okuma çalışmasını ve anlatma çalışmasını yaptık. Çalışma kitabındaki metinle ilgili etkinlikleri yapmaya devam ettik. Yarın metni bitireceğiz ve metinle ilgili görsel çalışma yapacağız.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde matematikten geçmiş konuları hatırlamak amacı ile problem kurma ve çözme çalışması yaptık. Bugün verdiğim ev çalışmasını öğrencilerimiz yapmadan önce mutlaka matematik defterine çalışmaları gerekmektedir.

Öğleden sonraki ilk dersimizde geometrik şekiller ve geometrik cisimler konusu ile ilgili test çözdük. Sıvıları ölçme konusu ile ilgili çalışma kağıdı üzerinden etkinlikler yaptık.

Son dersimizde dün yaptığımız CD den kpek görseli çalışmasını bitirmeyen öğrencilerimiz çalışmalarını yapmaya devam ettiler. Diğer öğrencilerimiz serbest çalıştılar. Kitap değişimi ve değerlendirme çalışmasını yaptık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile matematik kursunda ardışık çıkarma işlemini bölme işlemine çevrime çalışması yaptık. Bölme işlemi konusuyla ilgili test çözdük. Çalışmalarını bitiren öğrencilerimiz kurs fasiküllerinden çalışma yapmaya devam ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder