18 Nisan 2016 Pazartesi

Değerlendirme Çalışması

İlk dersimize hafta sonu yapılan çalışmaların değerlendirmesi ile başladık. Hafta sonu yapılan çalışmaları inceledim gerekli bireysel değerlendirmeyi yaptım. Bugün genel deneme sınavı yaptık. İlk dersimizin kalan zamanında optik form kodlamasını yaptık.

Öğleden önceki diğer derslerimizde deneme sınavını yaptık. Deneme sınavındaki sorular önceki yaptığımız sınavdaki sorulara göre biraz daha uzundu. İngilizce testindeki sorularla ilgili konu çalışılmadığı için öğrencilerimiz sorularda hataları vardı. Sınava yoğunlaşıp soruları dikkatli bir şekilde okuyan öğrencilerimizin diğer derslerdeki durumları iyi. Deneme sınavının kontrol çalışmasını öğleden sonraki derslerimizde öğrencilerimizle beraber yaptık. Hatalarımızı kontrol edip soruları çözerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini konuştuk. Soruların çözümlerini yaptık.

Deneme sınavını bitiren öğrencilerimiz dört işlem alıştırması ile ilgili çalışma yaptılar. Bugün kitap değişimi ve değerlendirme çalışmasını yapamadık. Okul çıkışı özel eğitim seminerimiz olduğu için brinci grup öğrencilerimiz ile kurs çalışmasını yapamadık. Uygun bir günde ve zamanda kursun telafisini yapmaya çalışacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder