30 Ekim 2017 Pazartesi

Değerlendirme Çalışması

İlk dersimize kısa bir rehberlik çalışması yaparak başladık. Cumhuriyet Bayramı ile ilgili düşüncelerimizi paylaştık. İlçemizde kutlanan bayramda kısa ve öz de olsa sınıfımız olarak gösteri yaptık. Diğer bayramlarda bu gösterilerilerimiz daha uzun ve farklı olacaktır. Hafta sonu yapılan çalışmalar ve hafta içi yapılacak çalışmalar hakkında konuştuk. Bugün Türkçe dersinin ilk yazılısını yaptık. Kalan zamanımızda ve ikinci dersimizde fen bilimlerinden birinci ünite ile ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık.

Üçüncü ve dördüncü dersimizin kir kısmında Türkçe dersinin değerlendirme çalışmasını yaptık. Dördüncü dersimizin kalan zamanında kitap okuma etkinliği yaptık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe çalışma kitabındaki kalan etkinlikleri tamamlamaya devam ettik. Kalan zamanımızda ve son dersimizde görsel etkinlikler yaptık. 10 Kasım ile ilgili öğrencilerimize yapılmış çalışmaları gösterdim. Çalışmalar üzerinde konuştuk. 10 Kasım ile ilgili görsel bir etkinlik yapmalarını istedim. Bu çalışma iki ders saati sürecektir. Önümüzdeki hafta devam edeceğiz.

Okul çıkışı eş sesli kelimeler ve yüzlüğe yuvarlama ile ilgili çalışma kağıtlarıdan etkinlikler yaptık. Halk oyunlarında çalışmamızda birinci grup öğrencileri ile eşme 2 figürünü çalıştık. Çemberde toplu halde oynama çalışması yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder