27 Ekim 2017 Cuma

Fen Bilimleri Defter Çalışması

İlk iki dersimizde fen bilimleri yaptık. 1. ünitenin son konusunu (egzersiz, nabız, spor yapma)pazartesi çalışmıştık. Spor yapmanın önemi hakkında defterimize görsel etkinlik ile birlikte not tutma çalışması yapmamıştık. Öncelikle konuyu tekrar ettik. Morpakampüsten konuyla ilgili etkinlikleri yaptık. Defterimize kısaca konuyla ilgili not tuttuk. Ünite bittiği için kitabımızdaki kavram haritasını defterimize yapıştırdık.

Üç, dört ve beşinci dersimizde öğrencilerimiz bireysel çalışma yaptılar. Sevkli olduğum için derslere giremedim. Öğrencilerimiz fen bilimlerinden gerekli çalışmalarını yaptıktan sonra matematik ve Türkçe kitaplarındaki eksik kalan etkinliklerini tamamladılar. Daha sonra verdiğim çalışma kağıtlarındaki etkinliklere çalıştılar. Çalışmalarını tamamlamayan öğrencilerimiz hafta sonu tamamlayıp pazartesi günü getireceklerdir.

Öğleden sonraki dersimizde fen bilimleri defterlerinin kontrolünü yaptık. Bazı öğrencilerimizin konu eksikleri var. Bu konuları tamamlamaları gerekiyor. Gerekli açıklamaları öğrencilerimize yaptım bu konuda. Önümüzdeki hafta yazılılar olduğu için öğrencilerimize yazılılar hakkında bilgi verdim. Yazılı konularıyla ilgili bilgilendirme yaptık. Kalan zamanımızda oyun etkinliği yaptım. Bireysel rehberlik çalışmalarımız devam etti.

Fen bilimleri 1. ünite konularıyla ilgili defter notlarımız;







Yukarıdaki görseller öğrencilerimizden birinin defteridir. 1. ünite ile ilgili konuların çalışmalarını içermektedir. Aşağıdaki görseller diğer öğrencileirmizin defterler notlarıdır.
Yarın 15.00'da tekvando çalışması yapılacaktır. Bütün öğrencilerimizin çalışmaya katılması önemlidir. Cumhuriyet Bayramı için prova yapılacaktır. Ayrıca bayram için öğrencilerimiz 9.30'da okulumuzda hazır bulunacaklardır. Cumhuriyet Bayramı için gösteri yapacak öğrencilerimiz bellidir. Diğer öğrencilerimiz şimdilik onlara destek olacaklar. 19 Mayıs için bütün öğrencilerimizi hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Bu yüzden öğrencilerimizin çalışmaları aksatmamaları gerekiyor. 23 Nisan için halk oyunları olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder