31 Ekim 2017 Salı

Değerlendirme Çalışması

İlk iki dersimiz İngilizce idi. Üçüncü dersimizin bir kısmında rehberlik çalışması yaptık. Dün yaptığımız Türkçe değerlendirmesi hakkında konuştuk. Kalan zamanımızda ve dördüncü dersimizde matematik değerlendirmesini yaptık. Öğrencilerimizin notlarını e - okul sistemine girdim. Türkçe dersi sınıf ortalaması 82. 4, matematik dersi sınıf ortalaması 86.9 çıkmıştır. Yapılan değerlendirmeler 4. sınıf etkinlikler sayfasının en altındaki bölümdedir. Öğrencilerimiz soruları buradan tekrardan inceleyebilirler.

Öğleden sonraki ilk dersimizde insan hakları dersi yaptık. Hak, özgürlük ve sorumluluklarımız konusuna çalışmaya devam ediyor. Konuyla ilgili kitabımızdaki etkinliği tamamladık. Hak ve özgürlüklerin kullanılması ile ilgili konuyu çalıştık. Soru cevaplar yaparak çocuk haklarının ihlali ile ilgili öğrencilerimiz düşüncelerini söylediler. Günlük hayattan örnekler verdik. Defterimize kısaca konuyla ilgili not tuttuk.

Son dersimizin bir kısmaında davranışlarımız ve sorumluluklarımız ile ilgili rehberlik çalışması yaptık. Kalan zamanımızda serbest oyun etkinliği yaptık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile yüzlüğe yuvarlama ve eş sesli kelimeler ile ilgili çaalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Halk oyunu çalışmamızda Harmandaki diz vurma figürünü çalıştık. Müzik eşliğinde oynama kısmından sonra kız öğrencilerimiz ile çemberde oynamaya başladık. Yarın birinci grup öğrencilerimize diz vurma hareketini gösterip kız öğrencilerimiz ile birlikte oynamaya başlayacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder