12 Ekim 2017 Perşembe

Trafik İşaret Ve Levhaları

İlk iki dersimiz din kültürü idi.

Üçüncü dersimizde ev çalışması olarak verdiğim 5N 1K test çözme çalışmasını yaptık. Kalan zamanımızda ve dördüncü dersimizde matematikten doğal sayılarla ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Çalışma kağıtlarını bitiren öğrencilerimiz Türkçe defterlerine trafik ile ilgili kitaptan okuduğumuz metnin okuduğunu anlama sorularını yazıp yanıtladılar. Okuduğunu anlama çalışmasını da bitiren öğrencilerimiz İki Sene Okul Tatili hikayesi ile devam ettiler.

Beşinci dersimizde okuduğunu anlama sorularının yanıtlarını yaptık. Daha sonra trafik işaret ve temel kavramları ile ilgili geçen hafta yaptığımız çalışmanın tekrarını yaptık. Trafik levhaları ile ilgili kısa bir animasyon film izledik. İzlediğimiz film;

Son dersimizde trafik levhalarının şeklinin ve üzerindeki işaretlerin hangi anlama geldiğini konuştuk. Üçgen, kare ve daire levhalarının anlamlarının ne olduğunu kavramaya çalıştık. Trafik işaret ve levhalarının trafikteki önemini çalıştık. Ders kitabındaki etkinlikleri bilgisayar üzerinden yaptık. Ders defterimize konuyla ilgili görsel etkinlik ve not tutma çalışması yaptık.

Okul çıkışı ikinci grup erkek öğrencilerimiz ile Harmandalı ileri yürüme hareketini çalıştık. Geçtiğimiz hafta birinci grup öğrencilerimiz ile hareketi çalışmıştık. Önümüzdeki hafta ileri yürüme hareketinin tekrarını yapacağız. Daha sonra müzik eşliğinde oynamaya başlayacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder