20 Ekim 2017 Cuma

İki Sene Okul Tatili (Değerlendirme)

İlk dersimize kısa bir rehberlik çalışması yaparak başladık. Ev çalışması olarak verdiğim test etkinliklerinin çözümlerini birlikte yaptık. Kalan zamanımızda ve ikinci dersimizde fen bilimlerinden kan dolaşımı konusuna çalışmaya devam ettik. Geçtiğimiz ders öğrendiklerimizi tekrar amacıyla hazırladığım sunum yardımı ile soru cevaplar yaptık. Büyük ve küçük kan dolaşımı ile ilgili kısa bir sunum izledik. Defterimize görsel etkinlik yardımı ile kan dolaşımının kısaca notunu yazdık. Ders kitabındaki kan dolaşımı değerlendirme çalışmalarını ve solunumu sistemi değerlendirme çalışmalarını yaptık.

Üçüncü dersimizde sosyal bilgilerden birinci ünitenin değerlendirme çalışmalarını tamamladık. Aile geçmişi ile ilgili konunun tekrarını yaptık.

Dördüncü dersimizde İki Sene Okul Tatili hikayesinin değerlendirme çalışmasına başladık. Değerlendirme çalışmamız son dersimizde de devam etti. Öğleden sonraki dersimizde sözlü değerlendirmesini bireysel olarak yaptık. Değerlendirmeyi geçen öğrencilerimiz Beyaz Diş kitabına başlayacaklar. Beyaz Diş'in değerlendirmesini 1 Kasım da yapacağız. Önceki kitapları okumayan öğrencilerimiz bu kitaplardan sorumlu olacaklardır. Kitabını bitiren öğrencilerimiz yeni kitap ile devam edeceklerdir. Öğrencilerimize bu sistemin nasıl devam edeceğini detaylı olarak açıkladım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder