31 Mart 2015 Salı

İlk dersimize genel tekrar ve ritmik sayma çalışmaları yaparak başladık. Tarkvim ve tarih konusuna değindik. Ödev kontrolünü yaptım. Türkçe dersine başladık. Verdiğim ödevdeki "Keloğlan Kimdir?" metnini öğrencilerim bireysel olarak okudular. Daha sonra takip ederek okuma çalışması yaptık.

İkinci dersimizde Türkçe yapmaya devam ettik. Türkçe kitabımızdaki "Keloğlan" metninin ilk iki etkinliğini tamamladık. Konuyla ilgili hazırladığım sunum yardımıyla soru cevap yaptık. Verdiğim ödevdeki metinden bir paragrafı defterimize dikte yaptık.

Üçüncü dersimizin bir kısmında defterimize yazdığımız paragraftaki ünlü ve ünsüz harfleri bulduk. Hece ayırma çalışması yaptık. Kalan zamanımızda Keloğlan ile ilgili çizgi film izledik.

Dördüncü dersimizde problem çözdük. Toplama işlemiyle ilgili problem yazdık. Çözümünü canlandırdık. Model ve şekiller ile gösterdik. Sayı doğrusu üzerinde çözümünü yaptık ve sonucu defterimize yazdık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yapmaya devam ettik. Matematikten çıkarma işlemiyle ilgili problem yazdık. Model ve şekilleri kullanarak çözüme ulaştık. Kalan zamanımızda hikaye kitabı değişimini ve ödevlendirmeyi yaptım.

Son dersimizi Olgun öğretmenimizin görevli olduğu  "Ateş Böceği" eğitim - öğretim karavanında yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder