18 Aralık 2015 Cuma

Genel Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize haftanın değerlendrmesi ile başladık. Kitap okuma durumumuzu ve davranışlarımız hakkında konuştuk. Öğrencilerim hayat bilgisi defterine yazdıkları notları baştan başlayıp okudular. Öğrencilerim çalışmasını yaparken ödev kontrolünü yaptım. Kalan zamanımızda ve ikincş dersimizde geriye dönük konularla ilgili çalışma kağıdı üzerinden etkinlikler yaptık.

İkinci dersimiz değerlendirme çalışması yaptmaya devam ettik. İstiklal Marşı ve bayrağımız, fiziksel özelliklerimiz, duygu ve düşüncelerimi, beslenme konularıyla ilgili çalışmalar yaptık.

Üçüncü ve dördüncü dersimizin bir kısmında matematik yaptık. Matematik 1.kitabı bugün bitirdik. Öğrencilerimize 2. kitabı verdim. Hafta sonu içeriğini inceleyecekler. Dersimizde ünite değerlendirme sorularını bitirdik.


Dördüncü dersimizin kalan zamanında Nasrettin Hoca çalışmasını bitirmeyen öğrencilerimiz bu çalışmalarını bitirdiler. Kitap değişimini yaptık. Öğrencilerime okudukları kitap sayıları hakkında bilgi verdim.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe yaptık. Karalama Oyunu metninin okuma ve kalan çalışmalarını tamamladık. Bugün ödev olarak verdiğim okuduğunu anlama çalışmasını pazartesi günü sınıfta okuyup sorularını tekrardan sözel olarak cevaplandıracağız. Öğrencilerimizin mutlaka hazırlıklı gelmesi gerekiyor.

Son dersimizde izlediğimiz çizgi filme devam ettik. Cumartesi günü tekvando kursu aynı saatte yapılacaktır. Önemli bir işi olmayan velilerimiz mutlaka öğrencilerimizi kursa getirmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder