15 Aralık 2015 Salı

Karalama Oyunu

İlk iki dersimizde Türkçe yaptık. Öğrencilerime önceden hazırladığım çalışma kağıdı verdim. İstedikleri bir oyunu kurallarıyla beraber anatıp görsel çalışmasını yaptılar. Öğrencilerim çalışmalarını yaparken ödev kontrolünü yaptım. Kalan zamanımızda çalışmalarını okumak isteyen veya oyunu anlatmak isteyen öğrencilerim anlatımını yaptılar.

İkinci dersimizde görsel çalışmaları kontrol ettik. Anlatılan oyuna uygun görsel çalışma yapılıp yapılmadığını konuştuk. Türkçe kitabımızdaki Karalama oyunu metnine giriş yaptık. Görsel okuma çalışması yaptık. Metin okuma ve anlatma çalışması yaptık. Metinde anlatılan oyunu gruplar oluşturarak oynadık.

Üçüncü ve dördüncü dersimiz İngilizce idi. İngilizce'den "Kaç tane?" kalıbı üzerinden çalışmalar yapılmış.

Öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yaptık. Matematikten çalışma kağıdı üzerinden toplama ve çıkarma işlemleriyle ilgili problemler çözdük.

Son dersimizde önceden yaptığımız çalışma kağıtlarında eksiği olan öğrencilerimiz çalışmalarını tamamladılar. Diğer öğrencilerimiz serbest çalışma yaptılar. Kitap değişimi ve ödevlendirmeyi yaptık. Okul çıkışı kurs olmadığı için kursta yapacağımız çalışmayı evde yapılması için verdim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder