8 Aralık 2015 Salı

Sıra Sayıları

İlk dersimize ödev kontrolü ile başladım. Öğrencilerim ödev kontrolüm sırasında Türkçe kitabındaki Sabah şiirini ve serbest okuma metinlerini okudular. Kalan zamanımızda Sabah şiirinin konusuyla ilgili Hacivat ve Karagöz 'den kısa bir gösteri izledik.

İkinci dersimizde Sabah şiirinin okuma çalışmasını yaptık. Çalışma kitabındaki etkinlikleri tamamlamaya çalıştık. 2 etkinliği kaldı. Onları da yarın çalışıp şiiri bitireceğiz.

Üçüncü ve dördüncü dersimiz İngilizce idi. İngilizce dersinde grup çalışması ile kelime bilgisi üzerinde durulmuş. Tekrar çalışmaları yapılmış.

Öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yaptık. Matematikten sıra bildiren sayılar konusuna çalışma kağıtları üzerinden çalıştık. Geçen sene bu konu üzerinde çok fazla durduğumuz için görsel etkinlik yapmadık. Çalışma sayfalarındaki birkaç soruyu sınıfta canlandırarak kavramaya çalıştık.

Son dersimizde okulumuzun ön bahçesinde serbest oyun oynadık. Havanın güzel olmasından dolayı öğrencilerimiz ısrarlıydı. Bu yüzden dışarıya çıktık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimizle Türkçe kursu yaptık. Kursta cümle bilgili konusuna çalıştık. 4 sayfa çalışma kağıdından konuyla ilgili etkinlikler yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder