18 Mart 2016 Cuma

Dur Yolcu!

İlk dersimize hayat bilgisi ile başladık. Hayat bilgisinden meslekler konusu ile ilgili çalışma etkinliği yaptık. Öğrencilerim çalışmalarını yaparken ödev kontrolünü yaptım. Kalan zamanımızda meslekler konusu ile ilgili yapılan çalışmanın kontrolünü yaptık. Hatası olan öğrencilerimiz hatalarını düzeltti.

İkinci dersimizde hayat bilgisinden değerlendirme çalışması niteliğinde test çözdük. Soruların çözümlerini kontrol edip yanlışı olan öğrencilerimiz hatalarını düzelttiler. Sorular üzerinden tekrar çalışması yaptık. Gerekli not tutma çalışmasını sorular üzerinden yaptık. Önceki öğrenilen bilgilerin tekrarını yapmış olduk.

Üçüncü dersimizde matematik ders kitabındaki bölüm sonu değerlendirme sorularını cevaplandırdık.

Dördüncü dersimizde Çanakkale Zaferi ile ilgili çalışmalarımıza devam ettik. Bir Yolcuya şiirinin okuma çalışmasını yaptık. Google Maps i kullanarak Çanakkale Anıtı çevresini inceledik. Öğrencilerime anıt çevresindeki heykelleri ve şehitliği gösterdim. Diğer anıtların neler olduğunu inceledik. Şiiri defterimize yazdık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde defterimize yazdığımızın şiirin görsel çalışmasını yaptık.

Son dersimizde okulumuzun arka bahçesinde serbest oyun etkinliği yaptık. Hafta sonu ödevlendirme çalışmasını ve kitap değişimi ve değerlendirme çalışmasını yaparak bu haftayı da bitirdik.
Yarın tekvando kursu yapılmayacaktır. Öğrencilerimiz verilen çalışmaların dışında kendileri çalışma yapabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder